Archi Corner - Carimar

De Archi-Corner Carimar is een minimalistische ruimte waar zeer innoverende producten worden voorgesteld. Alleen uitzonderlijke tegels, door hun grootte (1500/1500mm, 1500/3000mm), hun decoratief effect of hun technische innovatie worden er aangeboden.

 

Dit is een zeer interessante zone die architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs toelaat om hun klanten te ontvangen in een buitengewone sfeer om de verschillende mogelijkheden van inrichting te overlopen. En dit alles met de hulp van het commercieel team. Deze zullen u helpen met het vinden van goede producten voor uw project, zowel op technisch als esthetisch vlak.

Om het werk van deze professionals, met een vaak drukke agenda, te vergemakkelijken, is de Archi-Corner open op afspraak, dus buiten de werkuren van de showroom. De architecten mogen, indie zij dat wensen, hun klanten alleen ontvangen in deze 280m² uitgerust met een multimediasysteem om de uitwisseling van documenten en informatie te vergemakkelijken. Tevens is er ter uwer beschikking een “coffee bar” om gezellig te kunnen overleggen.

 

PRESENTATIE, CONTACT EN AFSPRAAK

Lobby Design - Namur Carrelages

De « lobby design » van Namur Carrelages is een inspirerende plaats voor liefhebbers van minimalisme en die in het bijzonder gericht is op décorateurs, binnenhuisarchitecten en architecten, maar tevens ook voor particulieren toegankelijk. Zij die op zoek zijn naar uitzonderlijke producten die leiden naar een gepersonaliseerd project en die een droom kunnen waarmaken.

 

Inderdaad, onze “lobby design” stelt keramisch materiaal voor in buitengewone maten (tegels gaande tot 160/320cm), dunne tegels (3mm), structuren die materiaal perfect nabootsen en heel decoratieve effecten.
Dankzij deze combinaties is het mogelijk voor iedereen om ambiances te creëren die onverwacht zijn.

 

Deze sfeervolle omgeving is ook voorzien van een multimediasysteem om u te begeleiden tijdens uw eventuele gesprekken en vergaderingen.


Show-room in Braine l'Alleud
Rue de la Goëtte, 85 - 1420 Braine l'Alleud - België
T : +32 2 389 01 90
Openingsuren


Show-room in Namen
Chaussée de Marche, 796 - 5100 Naninne - België
T : +32 81 40 05 71
Openingsuren


Show-room in Malmedy
Avenue du Pont de Warche, 28 - 4960 Malmedy - België
T : +32 80 60 50 50
Openingsuren

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.