Carimar

Opgericht in 1970 en gevestigd in Waals-Brabant, vlakbij Brussel. CARIMAR is een familiebedrijf dat al 45 jaar ervaring heeft in de verkoop van tegels, natuursteen en plaatsingsbenodigdheden. Invoerder van prestigieuze merken zoals Cotto d’Este dat gespecialiseerd is in de productie van tegels met een natuursteeneffect, Inalco meer gekend voor zijn technische innovatie en design, en Gigacer gerenommeerd voor zijn grote tegels (1200/1200mm) met een betonlook.  

 

CARIMAR biedt ook tal van andere merken aan met zeer gevarieerde stijlen.
Het commercieel team zal u met plezier helpen met uw zoektocht en zal u tevens gidsen door onze grote showroom (1200m2) om de passende producten te vinden voor uw interieur.
De passie voor de service komt onder andere voort uit de kwaliteit van de geselecteerde tegels komende uit landen zoals Italië, Spanje, Frankrijk, Turkije, Portugal,… In onze CARIMAR tegelwinkel hebben we onder andere volgende merken op voorraad: Cotto d’Este, Inalco, Gigacer, Living Ceramics, Blustyle, Cerabati, Cercom, FloorItalia, Leonardo, Marazzi, Margres, Mutina, WOW,…

 

In onze afdeling “Brico” levert CARIMAR plaatsingsadvies , stellen we technische producten en professioneel materiaal voor zoals Schlüter, Lux Element, Raimondi, Emac, Verimpex, Makita,…

 

ONTDEK ONZE SHOWROOM

 

Namur Carrelages

40 jaar geleden opgericht, compleet gerenoveerd in 2004, 600m²vergroot in 2012 en altijd aangepast aan de smaak van vandaag. NAMUR CARRELAGES heeft ervaring in de verkoop van tegels, natuursteen en plaatsingsbenodigdheden.

 

NAMUR CARRELAGES stelt prestigieuze merken voor zoals Cotto d’Este, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van tegels met een natuursteeneffect, Inalco meer gekend voor zijn technische innovatie en design, en Gigacer gerenommeerd voor zijn grote tegels (1200/1200mm) met een betonlook. Namur Carrelages biedt ook tal van andere merken aan met zeer gevarieerde stijlen.
Het commercieel team zal u met plezier helpen met uw keuze, door u te gidsen door de vele ambiances in de showroom. Spelen met de verschillende tinten, de gepaste producten vinden in overeenstemming met uw stijl en het uittekenen van de verschillende formaten, zijn onze passie.
NAMUR CARRELAGES stelt technische producten voor en professioneel materiaal zoals Schlüter, Kerakoll, Lux Element, Verimpex, Dallmer, Rubi, …

 

Een afdeling “Discount” stelt tegels voor aan kleine prijzen, zowel voor gevolgde gamma’s alsook voor uitgekozen loten.

 

ONTDEK ONZE SHOWROOM

Show-room in Namen
Chaussée de Marche, 796 - 5100 Naninne - België - T : +32 81 40 05 71
Maandag - vrijdag : 9u00 - 18u00 - Zaterdag : 10u00 - 17u00
Afhalingen: Ma: 7u30-12u00 - Di-Vr : 7u30 - 12u00 en 13u00 - 17u00 - Za : 9u00 - 12u00
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.